

Råbiff
Alla våra råbiffar görs på
60g eller 120g svensk mjölkko.
Till den större råbiffen ingår dessutom ett tillbehör.
Då blir det en perfekt huvudrätt!
KLASSISK 145:-/255:-
Ägg, kapris, dijon, pepparrot, betor,
saltgurka, rödlök & svartpeppar.
Går att få vegetarisk med svamp & bettartar.
DILL 145:-/255:-
Friterad mandelpotatis, ättika, dillfrö,
jalapeno, lime & dill.
Går att få vegetarisk med tartar på palsternacka.
PALSTERNACKA 145:-/255:-
Karamelliserad palsternacka, syltade päron,
marconamandel & fårost.
NAM JIM 145:-/255:-
Kålrabbi, friterad lök, jordnötter, koriander,
groddar, nam jim-dressing & chili.
Smått & Gott
NOCARELLA OLIVER 55
RÖKTA MANDLAR 49
HUMMERTACO 85/st
Hummer, räkor, lime, färskost, ananas & gyoza.
SÖTPOTATISCHIPS 79
Parmesan, gruyère & pecorino.
VITLÖKSBRÖD 65
Vitlöksgratinerad ciabatta & aioli.
BURRATA 115
Rostad persika, basilika, citron & rostade pinjenötter.
LÖJROMSCHIPS 199
Löjrom, créme fraiche, rödlök & dill.
Förrätter
MATJESSILL 165
Bakat ägg, färskpotatis, brynt smör, dill, gräslök, crème fraîche, rödlök & citron.
Går att få vegetarisk med picklad vit sparris.
TERRIN PÅ ANKA FRÅN MUNKA-LJUNGBY 175
Glaze på iscider, pistagenötter & brioche.
ÖJEBYRÖRA 185
Kräftstjärtar, västerbottensost, kummin, akvavit & dill.
På smörstekt kavring med örter och rödlök.
Toppa med löjrom för 59:-


Varmrätter
BUTTERMILK-FRITERAD KYCKLING 255
På vår egenbakade focaccia med tomat, soja, miso,
krispsallad, sesam & salladslök.
RÅGTOAST MED HANDSKALADE RÄKOR 265
Lime, ramslök, syrad rödkål, krispsallat & brynt smör.
JORDÄRTSKOCKA & OXKIND 299
Variation på jordärtskocka, dragon, marcona mandel, parmesan & portvinssky. Serveras med umami fries.
Går att få vegetarisk med limestekt grön sparris för 289
RÖDINGFILÉ FRÅN LANDÖN 315
Sandefjordsås med löjrom, råhyvlad fänkål & dill. Serveras med färskpotatissallad på lök, tomat, rädisor, örter, dijonvinägrett & rostade pumpakärnor.
STICKY PORK BELLY BAO 375
Bräserad kanderat fläsksida, bao buns, ssäm dressing,
aioli, lime, koriander, kimchi, syrad gurka & picklad rödlök.
Går att få vegetarisk med pakora på färsk majs.
(Funkar även bra att dela på som förrätt eller snacks!)
Desserter
MASCARPONE & RABARBER 120
Mascarponepannacotta, brynt vit choklad, mandel, lime & rabarbersorbet.
CRÈME BRÛLÉE 120
Brûlée på tahitivanilj serverad med rårörda hjortron.
KVÄLLENS GLASS 85
Crumbles, lättvispad grädde, choklad & maräng.
FÄRSKA JORDGUBBAR 65
På mormors vis med grädde & råsocker.
